Een hypotheek in Duitsland

Verhuizen naar Duitsland……wat komt er allemaal op mij af ?

Bij de aankoop van een huis komt er heel wat op u af en zeker als het gaat om een huis kopen in Duitsland. U adviseren over de juiste hypotheek en verzekeringen heeft dan ook de hoogste prioriteit.

Wij zijn gevestigd in Gronau - Epe. Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van Duitsland Hypotheken. Hierdoor kan Duitsland Hypotheek u het gehele grensgebied van Noord naar Zuid bedienen.

Uit eigen persoonlijke ervaring kunnen wij u goed op weg helpen. Op ons kantoor in Gronau - Epe (Dld) staan wij u persoonlijk te woord. Vraag de brochure “Emigreren naar Duitsland” aan op ons kantoor of via het contactformulier.

Met onze Hypotheek bieden wij u een op maat gesneden financiering, waarbij u kunt kiezen uit diverse hypotheekvormen. Maar dat niet alleen, u krijgt bij ons alle nodige begeleiding bij de aankoop en de algehele afwikkeling. Of het nu gaat om een taxatie, de notaris of contacten met de bouwaannemer of makelaar, het wordt allemaal prima geregeld.

Na een eerste gesprek waarin wij u informatie geven over het wonen in Duitsland en uw hypotheek mogelijkheden volgt een offerte. Hierin treft u alles aan wat ook is besproken. Na dit traject begeleiden wij u op professionele wijze bij uw plannen.

Wilt u weten hoe uw financiering er uit kan komen te zien?

Op onderstaande link vindt u een voorbeeld van hoe uw financiering er uit komt te zien als u de koopsom en de nevenkosten wilt financieren.

Dubbelklick hier voor uw berekening

 

Op onderstaande link vindt u een voorbeeld van hoe uw financiering er uit komt te zien als u de koopsom financiert en de nevenkosten uit eigen middelen.

Dubbelklick  hier voor uw berekening.

 

Op onderstaande link vindt u een voorbeeld van hoe uw financiering er uit komt te zien als u 90% van de koopsom financiert.

Dubbelklick  hier voor uw berekening.

 

 

Duitsland Hypotheek

banner

 

Inschrijven nieuwsbrief

Naam
Email

Contact

Euregio Finanz Makler GmbH
Am Königsweg 17
48599 Gronau-Epe
Duitsland

Telefoon Duitsland +49 (0)2565 4061940

Telefoon Nederland +31 (0)53 76 00 040

Fax +31 (0)84 00 38 508

Email info@euregio-finanzmakler.de